Ervaring en vakmanschap om uw gevel te bepleisteren

Met Bope uit Lummen haalt u een ervaren stukadoor in huis om uw gevel te bepleisteren. Het bedrijf is gespecialiseerd in alle vormen van pleisterwerken. De buitengevels van uw woning of bedrijfsgebouw worden helemaal in het nieuw gezet met een fris kleurtje.

Nieuwbouw en renovatie

Bij ieder project wordt er volledig naar wens van de klant gewerkt. Dit betekent dat gevels van zowel een nieuwbouw als van een renovatieproject zullen worden bepleisterd. Op een professionele wijze worden kleine en grote oppervlaktes aangepakt. U hoeft dus zeker niet te twijfelen wanneer u een kleiner project heeft. Met Bope wordt ieder werk serieus en professioneel uitgevoerd.

Kwaliteit

Om uw gevel te bepleisteren in Lummen en omgeving werkt Bope steeds met kwaliteitsvolle materialen, zoals siliconepleister. Op die manier kan er worden bepleisterd op isolatieplaten zodat uw buitengevels in één moeite geïsoleerd zijn. De klanten kunnen uit verschillende kleuren voor het pleister kiezen om hun gevels in een nieuw kleedje te steken.

Contact

Maak tijdig een afspraak om de nieuwe verfrissende bekleding van uw gevels te regelen. Na de ingrepen van Bope ziet uw woning er aan de buitenzijde weer helemaal als nieuw uit.

Vraag hier uw offerte!
Stel uw vragen
Contacteer ons!013 22 00 37